Home > Om oss…

erowz.no, Portalen for fantastiske tilbud


erowz.no er mer enn bare en rubrikkannonseside. Det er en søkemotor som gjør det mulig for deg å søke gjennom annonser fra alle slags nettsider. Dette betyr at du ikke trenger å kaste bort timer med leting på utallige nettsider: fra nå av kan du søke gjennom over 40 millioner annonser på en og samme nettside.


erowz.no multi-søkefunskjonen

Når du søker etter en annonse på erowz.no, vil søkemotoren finne de beste tilbudene som passer med søket ditt fra noen av de største gjenbrukssidene i Storbritania: eBay.co.uk, Gumtree.co.uk, Preloved.co.uk, Freeads.co.uk and Friday-ad.co.uk.


Denne funksjonen gjør det mulig for deg å finne de beste tilbudene uten å måtte gå fra side til side, og sparer deg på denne måten verdifull tid.

Start søket ditt og erowz.no vil ta hånd om resten:


Aktiver varsler og unngå å gå glipp av en eneste ny annonse

For spesifikke søk, erowz.no gjør det mulig for deg å opprette varsler. Med en gang et produkt du leter etter publiseres på internet blir du varslet på e-post!


Publiser en annonse ved hjelp av 2 klikk

erowz.no tillater deg å selge bedre og raskere. Med nesten 1.6 million unike besøkende per måned er det den perfekte plattformen for rubrikkannonser.

iPhone applikasjonen: kraften av erowz.no i lommen din

Finn alle erowz.no funksjonene i smarttelefonappen:

Med mobil erowz.no appen, vil du aldri mer gå glipp av et godt tilbud!

erowz.no “PLUSSPUNKTENE”

Innovasjon og service er ryggraden i konseptet for erowz.no.

Effektiviser søkene ved å se gjennom over 40 millioner annonser på en eneste nettside

Salg har blitt raskere og enklere:


erowz.no, Portalen for fantastiske tilbud

Månedlig trafikk til erowz.no fører til over 1.6 millioner besøkende, gjør det til et ordentlig ustillingsvindu for alle dine rubrikkannonser.


erowz.no gir en plattform til over 25,000 brukere per måned til å sikre handel, både for kjøp og salg.


Den erowz.no kraftige søkemotoren finner de beste tilbudene fra de 40 rubrikkannonsene som vises på nettsider i Storbritania.


erowz.no, revolusjonen av gjenbruksmarkedet.


INTERNASJONAL ERFARING

eRowz.no er del av en internasjonal gruppe. Siden den første plattformen åpnet har gruppen fortsatt å vokse. Vi er tilstede i uttallige Europeiske land som i Frankrike med site-annonce.fr. Med flere millioner besøkende hver måned fra hele verden har våre nettsider blitt en viktig referanse i feltet for gjenbruksprodukt, og i Spania har vi compra-venta.es. De minste landene blir ikke nødvendigvis glemt og flere av de har også deres egne plattformer som er spesialtilpasset markedet, I Belgia via site-annonce.be og Irland via for-sale.ie. Målet vårt har vært det samme helt siden starten: Tilby brukerene våre de beste tilbudene takket være en kraftig, og enkel å bruke, søkemotor. Hvor som helst i Italia, via in-vendita.it eller i Tyskland via gebraucht-kaufen.de. I det siste har gruppen drømt om å utvide utover Europas grenser og er nå tilstede i India med for-sale.in, i Canada med cubefigures.com, i USA med used.forsale og i Brasil med usadobrasil.com.br. Denne internasjonale tilstedeværelsen har gjort det mulig for oss å forbedre alle verktøyene du kan bruke på våre nettsider. Som dermed hjelper oss å oppnå mer relevante resultat når du søker etter et spesifikt produkt.